Du er landet på Pæoner.dk, det helt rigtige sted at finde pæon. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle pæon tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Lene Bjerre – Flora pæon råhvid

Første anbefaling på listen er fra mærket Lene Bjerre.

Det bedste tilbud på “Lene Bjerre – Flora pæon råhvid” vi har fundet er hos Home Sweet Home hvor prisen lige nu er 1299,-

Se hos Home Sweet Home ❯❯

2: Lene Bjerre – Flora pæon støvet lyserød

Anden anbefaling har vi fundet hos Home Sweet Home, hvor du kan købe Lene Bjerre – Flora pæon støvet lyserød til kun 1299,- kr.

Se hos Home Sweet Home ❯❯

3: Järbo Bambu Raggi Garn 17209 Pæon Print

  • Dagens pris: 56,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 65.00, nu kun 56,-.
    Du sparer 9 kr. / 13 %
  • Fundet hos Rito.dk
  • Mærke: Järbo

Næste anbefaling er “Järbo Bambu Raggi Garn 17209 Pæon Print”.

Dagens bedste tilbud på “Järbo Bambu Raggi Garn 17209 Pæon Print” har vi fundet hos Rito.dk hvor prisen lige nu er 56,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Järbo Bambu Raggi Garn 17209 Pæon Print…

Se hos Rito.dk ❯❯

4: Happy Hårelastik Pæon – 1 stk.

  • Dagens pris: 15,95 kr.
  • Fundet hos Med24

Sidste produkt på vores liste er Happy Hårelastik Pæon – 1 stk. som vi har fundet til 15,95 hos Med24.

Forhandlerens beskrivelse:
Smuk brun hårelastik med glimmer, der pifter dit outfit lidt ekstra opDenne fine hårelastik er lavet i det meget populære snoet design, der er lavet med en kraftig elastik, som er betrukket med et farvet bånd.
Elastikken er med til at pifte dit outfit op,…

Se hos Med24 ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste pæon i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse pæon:

Dyreste Pæon på listen er Lene Bjerre – Flora pæon råhvid fra Home Sweet Home med en pris på 1299.00. Billigste udvalgte Pæon er DROPS Love You 7 21 Pæon Rosa som du kan købe for 6.50 hos Fiksefingre. Forskellen på de to priser er 1292.5 kr. – de 4 Pæon vi har fundet koster i gennemsnit 1040.19 kr.
Ovenstående Pæon data og priser er hentet fra 10 butikker (Home Sweet Home, Rito.dk, Med24, Bydahlliving.dk, Citatplakat.dk, Proshave, Mystone, Fiksefingre, InCover.dk, Bagetid.dk). Alle Pæon tilbud er opdateret i dag 02-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Pæon guides:

Fandt du ikke det rigtige Pæon blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Pæon: